1250 ₺ ve ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ!                                                                                                                                                                          HER ALIŞVERİŞİNİZE BOL BOL PARAPUAN KAMİL KESKİN'DE!
Lütfen ülkenizi ve tercih ettiğiniz dili seçiniz
  • Değişim / İade
  • Kapıda Ödeme
  • Güvenli Alışveriş

Tesettür Giyimde Ofis Şıklığı

Günümüzde tesettür ofis şıklığı yakalamak için çok farklı tasarımlarda ürünler piyasaya sürülmektedir. Böylece kendinize uygun rahat bir kombinle çalışma hayatınızda bir zarafet yakalayabilirsiniz. Ancak tabii ki, dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Doğru kıyafet seçimi yapmak, iş hayatınızda şıklığınız için oldukça önemlidir. Elbiseler, pantolonlar, etekler, doğru kombinlendiğinde oldukça güzel görünmenizi sağlar. Peki, tesettür giyimde ofis şıklığı yaratmanın püf noktaları var mıdır?

Şık Ofis Kıyafetleri Bayan Tesettür Giyimde Nelerdir?

İş hayatınıza uygun bir şekilde giyinmek, önemli bir konudur. Bu nedenle tesettür iş kıyafetleri için birçok ürün farklı renklerle sunulmaktadır. Siz de kendinize uygun parçalarla iş hayatınızı daha renkli hale getirebilirsiniz. Şık ofis kıyafetleri bayan tesettür için aşağıdaki ürünleri alarak kombin yapabilirsiniz:

İsterseniz pantolon ve bluzları kombinleyerek ofisinize gidebilirsiniz. Dilerseniz kombinlenmesi kolay olan elbiseleri seçebilirsiniz. Ayrıca kıyafetleriniz için farklı renkler tercih edebilirsiniz. Eşarbınızı da uygun şekilde seçtiğinizde istediğiniz gibi tesettür ofis şıklığı elde edilir.

Tesettür Giyim Kombin Önerileri

Nereye gidecekseniz gidin istediğiniz giyim için doğru bir kombin çok önemlidir. Tesettür ofis giyim için de genellikle şık, sade ve ciddi kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Ancak rahat şekilde hareket etmeniz için kaliteli kumaşlardan yapılan ürünlere ihtiyacınız vardır. Firmamız Kamil Keskin’de bulunan her bir ürün, pamuklu, krep gibi sağlıklı kumaşlardan üretilmiştir.

Doğru bir tesettür ofis kombin için aşağıdaki önerileri dikkate alabilirsiniz:

  • Genellikle siyah, lacivert gibi sade ürünleri tercih etmelisiniz. Uygun ve rahat bir ayakkabıyla da kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz.
  • Tercihinizi desenli ceketlerden yana da kullanabilirsiniz. Ancak bunları desenli eşarp ve bluzlarla kombinlemeyin. Daha çok düz renkleri, ceket içinde tercih etmelisiniz.
  • Dar ve geniş pantolonlarınızın üstüne biraz daha dar bir yelek harika olacaktır.
  • Elbiseniz düz renkse biraz desenli bir eşarp tercih edebilirsiniz. Hareketli bir elbiseyse düz eşarp daha şık duracaktır.
  • Kıyafetinize uygun renkte düz bir çanta alabilirsiniz. Eğer çok düz kıyafet giydiyseniz, biraz daha hareketli olabilir.

Tüm bunların yanı sıra kıyafetinizi kemer, kolye gibi aksesuarlarla da tamamlayabilirsiniz. Böylece ofiste şıklığınızla işinize olan ciddiyeti gösterebilirsiniz.

Tesettür İş Kıyafetlerinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

İş hayatınız, en önem vermeniz gereken yerlerden biridir. Bu nedenle işinizi ciddiye aldığınızı kıyafetlerinizle gösterebilirsiniz. Tesettür iş giyim için de dikkat etmeniz gerekenler şöyledir:

  • Aşırı renkli ürünler tercih etmemelisiniz.
  • Topuklu ayakkabılar yerine rahat ve topuksuz modeller giymelisiniz.
  • Tesettür giyimde önemli olan dar kesim kıyafetleri tercih etmemektir.
  • Kıyafetlerinizin ütüsüz olmaması gerekir.
  • Başörtünüzü abartılı bir şekilde bağlamamalısınız.
  • Ayakkabı konusunda kapalı modeller, daha şık duracaktır. Sandalet veya terlik giymemelisiniz.

Tüm bunlara dikkat ettiğiniz zaman tesettür ofis şıklığı ile iş hayatınızda parlayacaksınız. Böylece gösterişten uzak ama sönük olmayacaksınız.